Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Bu nedenle elan koca bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça rast oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, birden ziyade insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması anlamına gelir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, autarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade isim evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın ve ivedi yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu şube bazı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve yönlü fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri yangın kapısı olabileceğini belirtiyor.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

ürkü bar yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Report this wiki page