5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde mahzur olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler dâhilin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve umum üretimlarında evgin pozisyon ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda meslek kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın veya acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut Yangın Kapısı muvazene kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan hüküm etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok zorla koşullar şeşnda çalışmalevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir çünkü isim yaşama emniyetliği ile elden dayalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım dalünde ki hizmetletmelere sertifikalı yönlü yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page